Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Kezdődik az allergia szezon

2018. március 17. - csakegyErika

A mai nap is a munkáról és a gyerekek hurcolásáról szólt. Azzal a különbséggel, hogy egyre jobban kitör rajtam az allergia. A szemeimet már ki tudnám kaparni, viszket az állam, tüsszögök..... és azt kérdi az okos eladó a kisboltban "hát mi virágzik ilyenkor?" képzeld el ezt tulok hangon és döbbent pofával. Mondom neki, teli van a levegő pollennel, már a híradóban is mondták (mire bemondják a hírekben és már szétvakarom magam:(

Lilikém 10 fokos szögben emelgeti a kezeit, izomláz, majdnem sír. Nem ment edzésre, pihi van. Barbika a holnapi farsangra festegeti szövegkiemelővel a szőke tincseit:)

2018.01.31.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr10013748874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása