Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Volt egyszer egy társadalom - de lehet csak illúzió volt

2020. szeptember 19. - csakegyErika

Hát, ha nem muszáj, ne legyünk betegek. Csak ezt sajnos lehetetlen elkerülni,mert vannak kontaktok, nem élhetünk légüres térben. Valószínűleg ez a járvány véget vet sok felesleges dolognak, többek közt a túlhypeolt (mesterségesen felpumpált, lufi, piedesztálra emelt, istenként tisztelt) orvos-mizériának, és eltűnnek a rendszerből a nem-oda-valók (akikről regényt lehetne írni) és maradnak azok, akik valóban GYÓGYÍTANI akarnak, és nem a kiszolgáltatott embereken meggazdagodni. Akik a saját hatalmukat fitogtatják. Talán véget vet ennek a rettenetes bürokráciának is, ami pont azt a célt nem éri el, hogy minden átlátható és követhető legyen, hanem a sok bába közt elvész a gyerek, és olyan terhet ró az egészségügyre (de mondhatnék pedagógusokat is), hogy már nem marad idő, energia arra amire felesküdtek.

https://24.hu/belfold/2020/09/18/masodik-hullam-egeszsegugy-orvoshiany-lelegeztetogep-mok/

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr9716206678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása