Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

A lemez másik oldala

2020. május 17. - csakegyErika

Itthon vagyunk, hurrá. Papa-mama gyerekek, csupa szív, szeretet. Magunk sütjük a kenyerünket. Nem mosunk, hisz idehaza már 66 (vagy mióta tart ez a f@szság????) ugyanazt a melegítőt hordjuk. Mindenki vidám.

Azám, hazám.És mi van azokkal a Zemberekkel, akik NEM tudnak Home Office-ban dolgozni??? Ahol nincs net, számítógép sem!!! Akik már 25-e után  fillérezkednek és várják a fizetést? És már konkrétan éheznek??? Nekik nincsenek tartalékaik, miből is lenne?????Kapjunk már a fejünkhöz, ez NEM a 3 hónaposra nyúlt nyári szabiról szól. Ez arról szól, hogy van egy réteg, akik eddig is csak vegetáltak, no ők most ki lesznek iktatva. Csendben. Láthatatlanul. És mikor újraindul az élet, senki sem fogja észrevenni hogy eltűntek. Róluk nem szólnak a hírek. Ők nem férnek bele a karanténchallenge álszent világába.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr2115702762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása