Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Magad uram, ha Olgád nincs - ballada a temetkezésről

2020. augusztus 26. - csakegyErika

"Brutálisan emelni akarja a  temetkezési díjakat X város polgármestere.

 Eddig a hír.

Ezzel csak azt érik el, hogy partizánakcióban "okosban" titokban temet a magyar.
Eddig, ha éjjel lopni mentem, és szuszogást hallottam, nem kellett aggódni, biztos lehettem benne, hogy kollega az, ő is épp lopni indul.
Ezentúl, ha éjjel titokban temetnek a Zemberek, csak odaszólnak a szomszéd sírnál akciózónak: hé haver, add má ide azt az ásót! vagy: van tüzed? vagy: haver nem tudnál eldobni a buszvég.re? (kamasz szleng)  Egyébként ebben óriási lehetőségek rejlenek, (amúgy is volt olyan kósza kormánygondolat, hogy magad uram ha Olgád nincs,  és ásd ki a sírt magad. ), összekötni a kellemest a hasznossal, lehetne piknikezni is a temetőben, szalonnát sütni, kolbászt grillezni.........van cseresznyéd? (pálesz), nem , én szilvát hoztam ........, akár megírhatnák együtt a gyerek matekleckéjét, a fodrász lenyírhatná a vendégek haját......... jópofa srác ez a polgármester.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr1616177594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása