Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Üzlet. Sakktábla. Minek is nevezzük? Elmélkedés a kiaknázandó lehetőségekről.

2020. szeptember 29. - csakegyErika
Ha EGYSZERRE tesztelnék a társadalmat, kiderülne, hogy kb a 90 %-a vagy hordozó, vagy beteg, de nem tarolja le mint egy gőzmozdony. Van corona. és van sok más vírus. csak ugye az egyik sem üzlet......
Majd bemásolom, mit írtam még ÉV ELEJÉN  a blogomban : "most még megbámulják aki maszkot hord. Pár hónap múlva azt , aki nem"
 
Ebben még rohadt nagy pénz van, hülyék lennének nem kiaknázni. figyeld meg, mekkora felfutása lesz a maszkoknak: jönnek a mintás, strasszokkal díszített, színes, kívülről szájat-orrot-bajszot ráfestett, aztán lehet az anyagát is variálni, télire csakis rózsaszín műszőrméset, meg rávarrt figurákkal!!!! 
Majd emlékezz rám ha megtörténik. Üzlet ez, mint minden.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr6816219696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása