Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Szóból ért az ember

2020. január 30. - csakegyErika

Sokunknak van egy korosztály akikkel szót tud érteni. Van, aki csak a fiatalokkal, a kisgyerekeket nem szereti. Van aki az állatokkal.  Van aki az öregekkel. Részemről a kisgyerekek, babák, fiatalok (fiúk-lányok), középkorúak, öregek, majdnem mindegy,  bárkivel bármikor szóba elegyedem, sorban állás közben, boltban, játszótéren, benzinkúton,  orvosnál, vonaton, repülőn, kamasz lánykáim szégyenlenek is rendesen érte :) Úgy vettem észre, az érdeklődést mindenki örömmel fogadja, nemtől-kortól függetlenül. Talán az állatok, akikkel kevésbé társalgok, de pl. a macskák folyamatosan próbálkoznak meghódítani, de velem nem lehet kukoricázni :)

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr4815446902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása