Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

A Csend

2020. március 30. - csakegyErika

Ami nekem nagyon furcsa, az a csend. OK, hogy olyan környéken lakunk, nem lakótelep, ahol eleve csendesebb, de bármerre járok,  alig van ember. És rettenetes a csend. Amitől eddig megőrültem, a boltokban a kib..szott harsogó zene, a ricsaj, az eltűnt. Néma csendben várakoznak.  És, mivel egyesével állnak sorban, beszélgetés sincs. Csak a csend. Nincs gyereknevetés...és a FB on írták, és a családon belül is arról beszélgettünk, , hogy nincs mentő szirénázás. OK, kevesebb az autó, nincs verekedés, nincs részeg ember. De annyira furcsa a csend.........
Ha ennek vége lesz, kiülök valahova és hallgatom a nevetést, a zajt. Hallgatom hogy élünk.

Benjámin László: Béke (részlet)

..............száll a gyermekek nevetése,
Tavasz, vidámság- ez a béke!

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr1115573322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása