Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Oltogassuk itt egymást rendesen

2020. január 25. - csakegyErika

Védőoltás. Már a nevében is benne van, hogy "védő. Szerencsére csak a történelemkönyvekből ismerjük a világjárványokat, melyek emberek millióinak életét oltották ki. Nem kell bemutatnom azt a hosszú utat, a küzdelmet, ami arra vezetett, hogy már nincsenek járványok. Tegyük hozzá, ezek a védőoltások ingyenesek. Aztán hosszan beszélhetnék a nyáj-immunitásról, ezt sem teszem, ha sosem hallottál róla, keress rá barátunk a Google.

És ha valaki mindezek után mégis úgy dönt, hogy szívéről szakadt édes gyermekét nem kívánja a társadalom keretein belül nevelni, nincs szüksége semmire, amit hivatalos állampolgárként megkaphat, én azt gondolom, engedjük meg neki. De legyünk következetesek: ne is jusson hozzá semmilyen ellátáshoz sem okmányok híján. Sajnos itt egy döntésképtelen gyermekről van szó. A szülők, bár a maguk egyszerű módján jót akarnak gyermeküknek, hadd éljenek az ő szabályaik szerint (reméljük ezzel nem teremtünk precedenst). Aztán majd ha eljön az az idő, mert eljön, amikor hoppácska mégis kellenek azok az ellátások, lehetőségek, akkor nehezítsük meg a dolgát a hivatalokban, írja le 100-szor sőt 1000-szer: soha többé nem leszek rossz. Ha mégis megbocsátotok nekem, minden gyermekem anyakönyveztetem, kérek nekik TAJ számot, adókártyát. 

Mennyire balga az ember........de sokan vannak akik évekig tévelyegnek a bürokrácia útvesztőiben, mert külhonban született gyermeküknek nem tudják magyar okmányokkal ellátni. Ők, ez e kedves bár unintelligens párocska kézzel-lábbal tiltakozik a gyermek hivatalossá tétele ellen.

Az már csak hab a tortán, hogy zsandármódszerekkel szakítják el tőlük a gyermeket....ennek sem szabadna megtörténnie.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr2515426352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása