Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Raktárkoncert

2020. augusztus 26. - csakegyErika

Lesznek "raktárkoncertek", gyűlik a névsor , kit támogat meg így a hatalom. Azt mondja a Charlie, ha nincs koncert , nincs bevétel, nem tudnak kenyeret venni a boltban. OK, aláírom, nem mehet el mindenki pizzakihordónak. 

Raktárkoncert. Először azt hittem, ez "kiscsoportos foglalkozást" jelent. Nem, nem barátom. Ők zenélnek, te meg odahaza a Zinterneten nézheted. MICSODA? Erre mi szükség van? Nem eccerübbb nekik egyenesben odaadni azt a pénzt ?Mi  a fülemért kell nekem ezt nézni? Interneten bármi fent van..........olyan ez, mint a telefonszex. Én igazit akarok. Szexet,  koncertet, bármit. Amit meg lehet nézni. Szagolni. Érezni!  Fujj szép új világ.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr1516177108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása