Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Anya HAGYD ABBA! - Hidd el megéri.

2019. szeptember 24. - csakegyErika

Szóval van a Fb.on ez a kamaszt nevelek oldal. Meg van a Vekerdy nevű fazon. Meg van az hogy a szüleink 3  műszakban dolgoztak és a gyerek a 3.asért kapott egy taslit, oszt'  tanult mint az ökör. Volt is az osztályban 1, azaz 1 db 2.es tanuló, a többi  jó tanuló volt. És ezek a gyerekek, akik mostanra felnőttek,  nem mondok újat, náluk már a gyerek diktál. A szülő megírja a házit. A szülő bepakol a táskába. A szülő ÖLTÖZTETI !!!!!!!!!!!!!!!! - Bugyit is, megtörtént eset - az ötödikest, mert különben "sose indulnának el". Hát........ nekem 3 leánykám van. Volt hogy pólóban ugráltak ki zokniban a kocsiba, télvíz idején, mert elindultunk. Akár felöltözött akár nem. Egyszer kellett megcsinálni, azóta , érdekes, mind elkészül akkorra amikor kell. És nálunk már 7 évesen vasalták a pólóikat. És egynek sem pakoltam be a táskáját.  Pedig a középső szertornázott, versenyekre jártunk, hétvégén is, és mindig meg tudta írni a házi feladatát, érdekes. + úgy emlékszem, akik úsznak - Egérke, Hosszú Katinka, ők reggel 6.kor az uszodában kezdenek, és 8.kor nekik is becsengetnek. És nem voltam "ősanya", nem fontam velük koszorút, nem sütöttünk együtt sütikéket, csak éltük a mindennapjainkat. Tettem a dolgom és ők is az övéket. Jöttek velem boltba, ismerik az árakat, volt hogy a gyerek emlékezett jobban hogy mit hol mennyiért láttunk. Ha valamit kiborított, feltörölte. Még a 3 éves is. Olyan lett, amilyen, de egy után sem fogok hajolgatni. 

Szóval kedves szülőtársak, anyatigrisek, ősanyák, ne csesszetek ki a gyereketekkel. Hagyjátok önállósodni, megéri. Eljön az az idő amikor már nem bírtok annyit fizikailag, de a gyerek nem hagyja hogy leálljatok - inkább most az elején mondj nemet.

2019.09.24.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr10015163978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása