Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Befogadnád-e Alit

2019. március 23. - csakegyErika

Más az elmélet, ugye? :)

 

https://ripost.hu/cikk-on-befogadna-e-alit-a-lakasaba

És te, te befogadnád? Tényleg? 

A riportban láthatjuk, hogy az "utca ember" /svédek, mind egytől egyik rohadtul humánus, persze, segítenünk kell, fogadjunk be mindenkit válogatás nélkül. Hosszú perceken keresztül taglalja mind mennyire humánusok, aha. Megy a szöveg, amíg a kérdés csak elméleti. Aztán mikor előlép  Ali, no akkor már kiderül. hogy pont ma, pont most nem ér rá, nem alkalmas, nincs hely, stb. Erre mondták anno a régi öregek: Könnyű más f...... fülével, a csalánt  verni:) Én se fogadnám be, nyilván. Gondolom te sem és ők sem. Ezeregy okból, nem. Én  vállalom a véleményemet. Álszent banda. Ők mikor jutnak el eddig? Miért kell mellébeszélni?

2019.03.23.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr2814711427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása