Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Bennevagyokarádióba'

2018. február 07. - csakegyErika

Ma riportot készítettek velem a helyi rádióban. sajnos ez is mint az én életemben ömlesztve jött. Vannak napok amikor a telefon meg sem szólal, én sem szólok felnőtthöz egész nap max a boltban amikor megköszönöm a visszajárót :) na ez nem olyan nap volt. Olyan nap volt, amikor perceim vannak csak, határidő, telefonok garmadája egyszerre, egyik helyről rohanok a másikra........úgy kellett ez a riport, és pont ma, mint halnak az esernyő. De nem volt mit tenni, a riporter csak ma ért rá (legalábbis ezt mondta). Nem volt időm felkészülni, vittem puskát, de hallani lehetett a papír zizegést ahogy lapoztam..... legalábbis a felvételen amit átküldött. Állítólag az adásra alátesz valami zene félét.

2017.11.20.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr6513644252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása