Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Orrtörés, csakúgy

2018. február 06. - csakegyErika

Nyílt egy Ugripark a régi Sparban. Aranyos kisleányom, a középső, gondolta, megijeszt !!! egy ( idegen) kisfiút, az üvegen keresztül. Hát nekifutásból nekirohant az üvegnek. El is lettyent az orra rendesen :) Elroppant az orrában a porc, úgy forgatta vissza kézzel. Ez vasárnap este volt. Hétfőn fájt a feje. Kedden is fájt a feje. Az osztálya közölte, ha az anyja nem viszi, ők viszik el a balesetire. Hát elvittem. Az volt a mázli, hogy nem a sürgősségire vittem (ott csak aznapi ügyekkel foglalkoznak, 4-10 órás várakozás van), átküldtek, mivel több napos a sérülés, a "sima" , a régi balesetire. Röntgennel, stb együtt 1 óra alatt kint voltunk. A dilló leánynak agyrázkódása van:) Nem hittem volna. Orrot nem gipszelnek, egyébként meg pihenjen és kész. Érzi ő és pihenget is. Hazfelé, ahogy jó anyához illik, szidtam mint a bokrot. Ő persze nem húzza be fülét-farkát (nem olyan fából faragták) nagy hangon visszabeszélt: "MÉR, TE NEM AKARTAD VOLNA MEGIJESZTENI?" :) Kinyúltam a röhögéstől. Nem Barbikám, ha meglátok egy játszóházat, nem az az első gondolatom, hogy nekiugrok az üvegnek és vadidegen gyerekeket ijesztgetek:)

2017.11.14.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr5213640912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása