Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Karantén

2020. március 21. - csakegyErika

Jó tanácsok házi karantén idejére, vagy megfogadod, vagy nem. Negativ kritikát nem kérek. Tanácsom: hosszú lesz, és nem leszel végig happy. 4 hónapon át 24 órában nem fogsz tudni kézműveskedni, kártyázni. Ahogy elmúlik az első euforikus periódus, átveszi a helyét a csüggedés. Időnként főzni is kell, takarítani is, és lehet Home Office.ban fogsz dolgozni. Megoldás: a nagy magasságokból nagyot lehet zuhanni, a felpörgött hangulatot követi a sírás. Nem kell hogy eljuss ide, egyenletes tempót diktálj. Már az elején fektesd le az alapokat. Legyen mindenkinek intim szférája, egy zug, ahova elvonulhat és egyedül lehet, az összezártság indulatokat szül, nem vagyunk ehhez szokva. Ha kicsi a lakás, legyenek ötleteid: kisgyerekek szokták szeretni az asztal alatti különleges helyet, ha letakarod egy pléddel, klassz kuckót varázsolhatsz. (Anyukát is láttam már ott ejtőzni : .) Remek kuckó az ajtó mögött rész is. Vetésforgóban is csinálhatjátok! Be lehet osztani a fürdőszobát is  . G. Szabó Juditnál a szekrény teteje volt a privát szféra . Ne feledd, a cél a túlélés. Iszonyúan meg lehet gyűlölni a legkedvesebb embert is.....Olvastunk ilyen könyveket. Válsághelyzetek után megugrik a válások száma és a születések száma  Válassz melyik csoportba szeretnél tartozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr7815542104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása