Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Természetesen

2019. április 02. - csakegyErika

Egy ismert ember, nő, instára kitette  kopott körömlakkos kezeit, mondván, valljuk már be, időnként mindannyian így nézünk ki. Ez szép és nemes, jelezte ember ő is, és nem bábu a kirakatból. Tömjénezte is rögtön a népe. Ezzel kapcsolatban csak az merült fel bennem, mi lett volna, ha nem ő teszi ki, hanem jóskapistáné?  Ők is dicséretet kapnának? Nemám. Kikiáltanák őket igénytelennek, stb. Van, aki kopott körömmel is sztár (sőt még sztárabb), de ezt mástól nem fogadja el az istenadta nép.  (Charlie óta tudjuk, az aki szép, az reggel is szép). Veszélyes út ez, mert a követők rögtön felhatalmazva érzik magukat, ilyen-olyan emberi dolgaikat ország-világ elé tárni (bár biztos vagyok benne, vannak olyan oldalak, ahol nincs olyan élethelyzet, amit ne lehetne megnézni premier plánban - fujcikah. ) Nem kell ehhez dark web.  Lehet róla vitázni, pl a hónalj szőrtelenítés igényesség  vagy fölösleges cirkusz (van annak a szőrnek ott funkciója, gondolom, nem véletlenül lettünk így teremtve, hiába szaporodnak a szőrtelen gyíkemberek :) Nekem  Diana hercegnő még póló-farmer összeállításban is is nemes maradt. Pedig valószínűleg neki is le kellett vágni a lába körmét. Bizony, van, ami nem való mások szeme elé, ezt úgy hívják méltóság.

2019.04.02.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr914732973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása