Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Zaklatás

2019. március 28. - csakegyErika

Mármint iskolai. A legfőbb bűnös a pedagógus, mert igenis vannak jelek. Vastagon benne van a  pedagógus, aki tűri, aki nem akarja meglátni, ki elbagatellizálja, aki az áldozatot hibáztatja, aki a bűnöst védi. Valamiért ez rohadtul kényes téma,  a kis gonoszkodót az óvodában ejnyebejnyézik, aki van annyira eszes, hogy látja, megteheti. Ki kellene mondani, nem mellébeszélni, hogy xy igenis azt tette. És nem heherészni, hogy gyerekek, meg oldják meg egymás közt. Nem. Ő a felnőtt, védje meg, az a dolga. Nem pedig napozni a padon és félrenézni. Nem szépíteni. Megakadályozni hogy ne tehesse meg többször. Kezdődik az óvodában, aztán folytatódik az iskolában, ahol már a csordaszellem is megjelenik, amíg őt kínozzák addig engem nem, és nem az áldozat mellé állnak a gyerekek, hanem beállnak a kínzócsapatba. A pedagógus nem véd, nem segít, pedig  ez lenne a dolga, többek közt. Csak töprengek, hogy miért? Miért néz félre a pedagógus? Miért hárít és tagad a kis vadállat gyermek szülője? Vége lenne a fene nagy tökéletesség látszatának?

2019.03.28.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr4814725335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása