Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Csecsemőgyilkosság - egy másik szemszögből

2019. március 19. - csakegyErika

Megtörtént, újra.

Miért, miért, miért a nő a hibás aki megölte - vagy hagyta meghalni újszülött csecsemőjét?

Többen bűnösök itt, de a legnagyobb bűnös nem az , aki megtette, hanem az, aki miatt ez történt. Férje, párja, a gyermek apja.   Ne nézzük egymást hülyének, a terhesség igenis látszik. Nem hiszem el, hogy a környezetéből senki nem vette észre? Édesanyja, aki látott már terhes nőt? Kedves párja, aki nem érezte miközben átöleli, hogy abban a hasban bizony mozog valaki?

Szerencsétlen nő,  mennyire félhetett, hogy retteghetett , ki ne derüljön a terhessége, és nem látott más kiutat? Micsoda iszonyat titkolni, majd megölni, hagyni meghalni a csecsemőt, aki él, mozog, sír? Mennyire félhetett..... miért engedik eddig fajulni a dolgokat? Elhiszi valaki, ha a férfi, akinek 1-essel kezdődik a személyi száma, ha azt mondja: de jó, gyermekünk lesz, és a nő ennek ellenére megöli? Nem bizony.  Megölte, mert nem merte vállalni. Mert félt, rettegett, jobban félt a férfitől mint a gyilkosságtól.

Hát hajrá, büntessük meg őt, őt, a nőt, mert megölte a gyermekét. Egyedül döntötte el, senki sem sejtette mire készül. Úgybizony!!!

És elítélik, őt, a nőt, elítélik felháborodott , erkölcsös férfiak.....egy életen át bélyeg lesz rajta. És a gyermek apja, hisz ő ártatlan mint a ma született bárány, még csak egy ejnye-bejnyét sem kap.

Ez a bejegyzés minden nőért szól, aki megölte újszülött gyermekét. Mert nem ők az igazi bűnösök. Csak elviszik a balhét.

Férfiközpontú társadalomban ez így szokás.

2019.03.19.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr1314701572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása