Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Évzáró és egy átlagos (?) vasárnap

2018. június 17. - csakegyErika

Tanévzáró szentmise az Aporban.  Apró kis kalimpáló lábacskák. Van, akinek nem ér földig a lába :)Imádom.

Néhány gyerek  nagy betűket tarthatott: V A K Á C I Ó. Lilikém az A betű volt. És amikor az igazgató bácsi kimondta a 10 hónapja várt bűvös mondatot: "A 2017-18-as tanévet lezárom" , 540 kisgyerek tapsolt, üvöltött, dobált mindent a levegőbe.........esküszöm ezekért a pillanatokért érdemes:) és ez csak az alsósok évzárója, délelőtt, mert a délutánin, amikor a felsősök és a gimisek vannak, no ott van aztán minden:  füttykoncert, amit csak el lehet képzelni. Aztán bizonyítványosztás, szépen sikerült. Mind 3 kislány szépen teljesített az idén, meglepően, mert annyit rohantunk , táncversenyeztünk,  építkeztünk, hogy csoda hogy tanultak, de tanultak :)

Délután csomagoltuk Lilikém tábori cuccait, és kedves, váratlan vendégeink , inkább családtagok jöttek: kisfiam és a régi-új barátnő. Nagy volt az öröm.

2018.06.17.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr6114054510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása