Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Hűvösödik az idő

2018. május 14. - csakegyErika

Bizony. Pár napra el kell felejtenünk a hétvégi szép időt, de sebaj. Egész nap dolgoztam, határidő van. Kis dühöngőm szelídül, kezd a régi kis bohóc lenni - konkrétan leégetett a Mömaxban ahol matracot kerestünk, olyan pofákat vágott hogy röhögőgörcsöt kaptunk mindannyian. Aztán amíg az eladóra vártunk a két kisebb szelfiket készített magukról a kiállított WC-ken ülve, hülye pofákat vágva......

Új kihívás terjed, képzeletbeli dobozra kell fellépni. Mindannyian gyakoroltuk szorgalmasan, de csak a gravitáció ne létezne:) szétröhögtük az agyunkat.

Szerettem volna egy szép képet feltenni, de nem töltöttem fel a tabletet. Elég legyen annyi, hogy a hétvégi sült húsból zsíros kenyeret eszegettünk, paprika, paradicsom, retek....aztán felraktam végre a maradék 2 tonna könyvet a könyvespolcra, Barbikám a hétvégi bérmálkozást megelőző vizsgára  készülve tanult, Lilikém kikérdezte.....béke van.

2018.05.14.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr6413944300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása