Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Húsvét, család

2018. április 01. - csakegyErika

Az egyik kedvenc ünnepem a Húsvét. Délelőtt misére mentünk, utána az anyuhoz ebédre. Felajánlotta hogy mehetünk hozzá vasárnap is és hétfőn is, mert tudja mennyit dolgoztunk az utóbbi hetekben, így segít, hogy pihenhessünk egy kicsit. Édes anyucikám. Mondtam a lányoknak, menyire jó hogy ő van még nekünk. Borsóleves volt sok daragaluskával és sült oldalas, főtt krumplival , savanyúság. Mentegetőzött a telefonban a héten, hogy a múlt héten amikor nála aludtak a lányok, ünnepi ebéd volt, és már unalmas, legyen egy egyszerűbb. Mondtam neki, hogy elfogadjuk bármit is főz, aki enni ad, annak csak hálás lehet az ember + az ember lánya (i). Mellesleg degeszre ettem magam, annyira finom volt a leves, alig fért belénk a második...... Délután a szokásos családi találkozó , szintúgy nála, tesók, unokatesók, azok udvarlói, stb. Jó dolog a nagy család.

2018.04.01.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr2713799148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása