Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Mamma Mia Győrben az Audi Arénában

2018. március 17. - csakegyErika

Amíg délelőtt Lilikém szülinapi buliban volt, megpróbáltunk Barbimmal boltba menni, 1-2 dolgot elintézni. Gyors ebéd, egy kis munka, és menni kellett a házhoz mert jött VÉGRE az asztalos, felrakni a takaróléceket. Nekünk fél 6-kor menni kellett, úgyhogy nem is végzett, kedden ( ? :) ) folytköv. 2 lány anyunál, mi Barbimmal MAMMA MIA, Audi Aréna. Nagyon jó volt. A filmet nem szabad előtte megnézni. Azt nem mondom hogy csalódás, mért is lenne az, más. A koreográfia iszonyúan jó. + 3 órát énekelve-táncolva a színpadon tölteni , nem semmi. A végén örömtánc volt a színpad előtt, vágtattunk :) Kellemes csalódás volt Muri Enikő. Ez a lány - nem is olyan kislány már - tud énekelni, egész jól. Én még leragadtam a celeb korszakánál... ) Elkövettem azt a hibát, hogy megnéztem a színészeket közelről kukkerral. Elég legyen annyi, hogy aki már nem 20 éves, legyen az bármilyen ismert nő, az idő rajtuk is meglátszik. Nyilván tornáznak, krémek, kezelések, de a test, sajnos, öregszik. Mint a hogy az enyém is. Max annyi a különbség, azt észrevettem, hogy pl. alföldi tanyákon lakó nénik és nagyvárosi ugyanolyan korú nő közt szemre van vagy 20 év különbség. Nyilván a nehéz fizikai munka megteszi hatását, színésznőknek van pénzük, lehetőségük. Gallusz Niki, el se hittem volna milyen jó színésznő és milyen jól énekel. Mondjuk Oszvald Marika még 70 évesen is cigánykerekezik:) Na alusz, holnap Pest. Pszt, pszt:) meglepi:)

2018.02.03.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr8613748886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása