Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Barbi fellépés

2018. február 11. - csakegyErika

Már több mint 1 éve lakunk itt az ideiglenes házunkban. Egyre nehezebben viselem, és minden idióta ember aki valamit elcs....,   szval elront, vagy nem jön napokig, csak hátráltat hogy végre beköltözhessünk:(                      

  Ma megnéztük a Barbit a karácsonyi Mesebalettben, a Rudi-ban. Idén hastáncosnők voltak (tavaly orosz táncosok) Uncsitesó is jött velünk, igen helyes kis darab, aranyos történet, sok kis táncos, jó zene.

Hogy nődögél a Barbi, kezd érdeklődni a színház iránt (épp ideje volt). Tavaly láttuk a Macskákat, a Dzsungel könyvét. Idén a Mary Poppinst. Jövőre Padlás lesz és Abba musical:) Alig várom :)

2017.12.19.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr9913654708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása