Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Seggnyalók gyülekezete

2018. február 07. - csakegyErika

Van pár ismert ember oldala amit rendszeresen olvasok facebookon. Két hozzászóló embertípus van: a haver (gyere igyámá - pedig nagyon nincsenek egy súlycsoportban, és ezt hadd ne ragozzam többet), a másik a hódoló. Valamiért megkapták azt a priviliegiumot, hogy hozzá tudnak szólni a posztokhoz. No ekkor átmennek kutyába, ha tudnák hozzáoperáltatnák a nyelvüket xy hátsójához. Nem azt mondom köpjék le, de ez az ál-udvariaság, ez a nyalizás, ettől engem kiráz a hideg (mást akartam írni de hátha olvassa valaki és javítottam az igét :) ). Most komolyan, ettől boldogok? Hogy 40 vesszővel tagolt mondatot írhatnak a Nagy Ember posztjához? (amit 2 szóval is el lehet mondani, de ők, az áhítattól elkábulva próbálnak oly alázatosak lenni: kérem szépen, kedves pl. József, ha lehetne, Ön annyira.... és még sorolhatnám az álmondatokat.) Remélhetőleg az illető (aki egyébként egy karakán fickó, nem vacakol kimondani amit gondol, ezért is szálltak rá a szennylapok) remélhetőleg átlát rajtuk. Különben nagyot csalódnék benne.

2017.11.24.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr613644274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása