Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Ez állati.........................

2019. november 15. - csakegyErika

Szülőtársaim, van-é néktek olyan gyermeketek, aki állatot szeretne ? (rajtunk kívül). És ekkor jön a huzavona: lakásban nem tartunk lovat. Nem, a lakásban nem lesz kutya. Halak, teknős, már túl vagyunk rajta. Melyik az az állat, ami:

- igénytelen                                                                                                                                                                    - nem kell bele chip                                                                                                                                                      - nem kerül sokba a beszerzése                                                                                                                                    könnyen lehet vele bánni                                                                                                                                              - nem kell sétáltatni                                                                                                                                                        - csendes, nem zavarja a szomszédokat

Hosszas töprengés után a választásunk a Muslincára esett. Nem sokkal a döntés után megérkezett hozzánk Ő, az Állat. Nem tudjuk hogy került ide, egyszerűen csak itt volt. És olyan , amilyennek elképzeltük: igénytelen, a tartása szinte 0 ft.ból megoldható, hetekig eléldegél egy gyümölcsön, egy ottfelejtett üdítős pohárban. Van hogy nem jut szegénynek étel, de nagyon kreativ, akkor a művirágon pihenve várja hogy etessük. Annyira jól érzi magát nálunk, hogy már a testvérkéit is idecsalogatta. Ha tapsolunk nekik, vidám szárnycsattogtatással felelnek. Ha tv-t nézek, a vállamon ülnek. Este altató nótát zümmögnek.  Szobatiszták, nem hordják be a sarat a lakásba, saját névre szóló hímzett papucskáik vannak.Oly aprók, de nem kell tőle félni hogy rálépünk, nagy rajokban közlekednek, szemmagasságban, sokszor odébb kell hessegetni, mert a kis huncut velem nézi a tv-t, és mindig más csatornát nézne mint én. Próbálja már a távirányítót is nyomogatni, no akkor már a kezére ütöttem. Néha kicsit szemtelen, a telefont is felveszi helyettem. Ha kifogy a benzin, tolják a kocsit.

Ha valaki ezek alapján e kitűnő háziállat mellett döntene, jelezze, és visszük az összeset. Van kis pórázuk, remekül lehet őket vezetni.

(A képen Ők vannak, amikor délután kiengedem őket egy kicsit fogócskázni. Sötétedésre szigorúan be kell jönniük.)

2019.11.15.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr3315307214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása