Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Brümm brümm most meg már az autó - Alles in Ordnung.

2019. október 14. - csakegyErika

Hetek óta vacakol az autónk.  Világít az akkumulátor jel (tizenvalahány év alatt egyszer sem láttam). Néha egy leállítás után nem indul. Autóvillamossági szerelő 2-3 hét múlva vállalja csak a megnézést, de nem garantálják hogy megtalálják a baj forrását. Generátor lesz az, ha szerencsénk van csak javítás és nem csere. De csak ha teljesen leáll, mert akkor lesz meg a hiba. Múlt héten egyik este mikor 2 gyereket szedtem össze edzésekről, gyalog szaladtunk tovább, elment az elektronika, kocsi az egyik bevásárlóközpont parkolójában éjszakázott....másnap meg elindult újra. Úgyhogy autózgatok , minden nap rettegek mikor és hol áll le, egyedül leszek vagy gyerekekkel, csomagokkal. Süt a nap vajon vagy szakad az eső. Időre megyek épp vagy ráérősen araszolok. No ma megtörtént. Helyszín: szerencsére a külső jobbra kanyarodó sávban, sorompó volt, leállítottam a kocsit, és az már nem indult el. Részvevők: legkisebb gyermek iskolatáskával, és egy mama aki hozzánk igyekezik gazolni a kis bevásárlókocsijával, +  mivel előrelátó voltam, egy szatyorban kenyér és felvágott. Akik elsuhantak mellettünk, nem mutattak empátiát, inkább az egyik ujjukat, eltaláltad, a középsőt.  Én izzadva telefonálok, szerviz, autómentő, gyerek közben kiállt a járdára, nyitott kocsiajtó, hogy felfogja a barma nem a tájat szemlélem. És láss csodát, jön egy ember, jeep-pel, kiszáll és feltolja a kocsit a fűre. Mama közben ráül a kocsikája ülésére és napozik, nem lesz már ebből gazolás. Alig telik bele 10 perc, jön az autómentő, elviszi a kocsit szervizbe. Gyermekkel ott utazunk mi is, jó magas :) Szervizben  kis k.o.t.s.o.g. kinézetű fiúkák, ingecskék, hosszú orrú cipőcskék. Léány bamba pofával méteres körmökkel megszüli a munkalapot. Gyermek edzését lemondom, nem érünk oda, pedig este szülői tájékoztató lesz a jövendő versenyről :( Autómentős elvisz az utcánk aljáig :)  Másik gyermek barátnővel haza. Harmadik gyermek pont ma dolgozik diákmunkán, OBI-ban leltár, haza sem tudott jönni átöltözni, és hangverseny volt, fehér csipke blúz, harisnya :) Este nagyfiam a harmadikat (aki valójában a második) hazaszállítja. Alles in  Ordnung. Ja, legkisebb beteg lett, holnap nem iskola lesz hanem orvoshoz menés.

2019.10.14.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr8815223234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása