Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Sz.x vagy amit akartok

2019. szeptember 06. - csakegyErika

Van egy kedves barátnőm aki egyedül neveli 2 gyermekét, egyik még óvodás, másik iskolás. Döbbenten mesélte, hogy szóba elegyedett egy férfi kollegájával, (aki sosem volt tolakodó, nem kezdett ki vele, stb), csak barátilag megkérdezte tőle, hogyan bírja szex nélkül? Érted, nem azt kérdezte, hogy ha a kicsi beteg volt és hányt, hogyan vitte a nagyobbikat iskolába, vagy amikor délutános volt, ki hozta haza a nagyobbikat a város másik felén levő edzésről. Nem is azt mit csinált amikor 1 hetes távollét után hazaérve este nem volt áram a lakásban, nem. Hogyan bírja szex nélkül. Próbálta neki elmagyarázni, hogy egy nőnek, sőt, egy gyerekeit egyedül nevelő nőnek nem az a legfőbb gondja, hogy hogyan oldja meg. És nem azért mert egy frigid p.csa, 40-es csinos nőről beszélünk. Arra jutottunk, hogy 1-essel kezdődő személyi számú élőlények (tisztelet a kivételnek) nem sokban különböznek a paucsállatkáktól, úgy agyilag. Kb. van rajtuk 3 gomb, eszik, iszik, a 3. tetszés szerinti. Hogyan oldja meg. Röhej. Odavágta neki viccesen, hát képzeld, elviszem a gyerekeket oviba, iskolába, be, bemegyek dolgozni, és délelőtt amíg a céges ügyeket intézem a városban, hazarohanok, hanyattvágom magam, jön aminek jönnie kell, aztán megyek vissza dolgozni? A kollega zavarba jött, hát, nem, nem így gondoltam, de hát mégis....                                   Nem is érdemes próbálkozni megmagyarázni. Egyszerűek mint a faék. Sose fogják fel, hogy nők agyában más is van a sz.xen kívül.

Ugye nem baj ha ehhez a poszthoz nem teszek fel borítóképet?  

2019.09.06.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr5915044194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása