Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Bomba

2019. július 08. - csakegyErika

Meghalt Ambrus Zoltán. Olvastam már tegnap este, meg is osztottam. 0, azaz nulla ember olvasta, osztotta.           No, mostanra megjelent Vujity Trvutko oldalán is. Hozzászólás cunami!!! Ilonák, Józsefnék ezrei küldik a lobogó gyertyácskát. Nem tudom mi a szomorúbb, az el nem olvasott bejegyzésem, vagy a kis umpa-lumpák részvétnyilvánítása. Volt egy kutyánk, amikor elpusztult, olyanok is írtak az idővonalamra akikről nem is tudtam hogy ismerősök vagyunk. Osztotta boldog-boldogtalan. A kutya, az téma, igen. Ezt a mostani bejegyzésemet nem osztotta senki. Elolvasta mind, de úgy döntött, hogy ez nem hír, és nem osztotta, nem kommentelte. Aztán másnap mikor elolvasta, igaz 1 nap késéssel, de máshol, akkor meg úgy döntött ezt kommenteli?  Ha megjelenik XY influencer oldalán, egymást tapossák, hogy ott virítson a nevük az üzenőfalon. Hogy is van ez??? Ha üzenni akarok a Zemberiségnek, akkor influencereken keresztül megtehetem? És mi van ha kiírom hogy megtaláltam az utolsó elásott táskabombát?? Nem ér el senkihez? Ébresztő mielőtt baj lesz :(

2019.07.08.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr1014931660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása