Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Állatok

2019. június 10. - csakegyErika

A minap estefelé megleptek minket a darazsak.   Minden szobában zúgott 4-5, elég félelmetes volt,  nyitogattuk az ablakokat, volt amit ki kellett nyiffantanunk. Egyik emeleti ablak mellett elkezdtek kaptárt gyártani. bevásároltam darázsirtóból, leszedtem a kaptárt. Nem jöttek vissza, valószínűleg egy kisebb csapat alvóhelyet keresett és így pihentek meg a padlásunkon.

Ma főzés közben kireppent az elszívó csövéből az egyik madarunk, megkegyelmeztem neki, lekapcsoltam. Ott pihegett a konyhaablak párkányon.  Hát délután olyan zajongást csaptak, beestek a csövön az elszívó tetejére. Le kellett szedni a csövet, egy berepült a mosogatóba, sikítoztunk a lányokkal, szomszéd csak lesett, ki az aki még nála is hangosabban üvölt. Férjem végre leragasztotta a csövet, most már madár se be, se ki.

Remélem itt a vége, bár tavaly nyáron egész denevér familia repkedett a teraszon:)

2019.06.10.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr4114887882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása