Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Amíg ti szavaztok, én itt bölcselkedek

2019. május 27. - csakegyErika

Nem  mentem el, mert nélkülem is meglesz a  borítékolható eredmény, hála az égnek, vagy sajnos, mindenki döntse el saját maga. Narancssárga "győzelemre" számítok, azaz számításaim szerint OV pártja küldhet több katonát a E.P.be. Mert megnyerik, és ennek egyetlen egy oka van: bevándorlás kérdésben az ő nézeteikkel tudnak azonosulni a jó emberek.

Miért is? Már Nietsche óta tudjuk, hogy az egyéni érdek mindig megelőzi a közérdeket. Sajnálhatunk bárkit, de az én , én, nekem, mindig erősebb lesz. Ha az én köreimet veszélyeztetik, akkor NANA (mondta Zola). És a ZEMBEREK legfájóbb pontja manapság a saját , vélt, vagy valós, biztonságuk.  Amíg béke van és nyugalom, tüntethetnek a tanárok, összeomolhatnak  a kórházak, lenyúlhatják a megtakarításaikat, lehet bármi, de a szocializmusban felnőtt nép, az akolmelegben , elbéget még egy darabig. Ha a bevándorlók, nevezzük őket virágnyelven, szétdúlják az országot, azt nem tűrik. Aki megvédi őket, a hős vezért, követik. És amíg a többi párt, pártocska, ebben az egy kardinális kérdésben ellenáll, el lesznek kaszálva. Mondjuk nem is értem, miért nem állnak bele, tényleg ennyire xarul gondolja a főni?  A többi banda elvből, vagy dacból áll ellen ennek a kérdésnek? Egyedül csak ők képviselik ezt a nézetet, furcsa. (Bár tudjuk, ősi indián mondás, tudjuk, a @ar jóízű: milliónyi légy nem tévedhet). Úgyhogy lehet tényleg a sok kis párt nézete az igaz, és nincs itt migránsveszély, ki tudja. A hírek mást harsognak, bostoni riportban az ott élőknek, a politikusoknak elegük van a kelet-európai bevándorlókból,  Theresa May sírva lemond, Merkel anyó dugába dől, Lyonban robbantanak.........sorolhatnám. És azt is sorolhatnám, ausztriában dolgozó nyelvtanár ismerősöm azt meséli, ott szóba sem kerül a bevándorlás. Watfordban, Nizzában (bár ez rossz példa) együtt él sok színes ember, egymás mellett vásárolnak, tömegközlekednek, rá sem pillantanak a másikra, mind éli a maga életét, oszt csá. Szóval nem tudom, a hírek riasztóak, mi ezt eddig nem tapasztaltuk, a nép meg olyan amilyen, valóságshow-kon edzett kis elbutított agyukkal roppant befolyásolhatók, az irányt amit nekik szabnak, megítélni nem tudom helyes-e, de ők követik, ma ezt, holnap azt, egyik percben Barabást feszítik meg, másikban Jézust, így volt ez már 2 ezer évvel ezelőtt is, nincs itt semmi látnivaló, oszoljunk kérem.

2019.05.27.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr3314863368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása