Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Nőnap 2.0

2019. március 10. - csakegyErika

Hát, kedveskéim, a világ tényleg megérett a pusztulásra.  A nőnap farvizén hajózni jó, hát írtak is kedves férfi társaim ilyesmi cikkeket: egyenlőséget a nőknek! meg izé, hozé , estébé. Folyt a nyál rendesen. Szerkesztőknek tetszett, meg is jelent ízibe. Csak azt nem veszik tudomásul, hogy a nők (tisztelet a kivételnek) várják, igényelik a nőnapi virágot. Mert gondolom nem tudnak bemenni egy virágboltba, tán félnek, ki tudja. + más napon nem is esik jól a virág, ez valami szekta? nemtom......És ha megvan az évi 1.szeri nőnapi virág, elégedetten húzzák tovább az igát. Úgyhogy kedves cikkíró hiába az igyekezeted, csak magamat ismétlem: nekik semmi sem kell a kornyatttttt virágon kívül, nem bizony. Nem kell ezt túlbonyolítani: virág, gombnyomás, oszt jó napot. Tényleg szégyenlem hogy ebbe a csapatba tartozom -

2019.03.09.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr8014679750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása