Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Így döntesz te

2019. február 18. - csakegyErika

Szörfözök a neten, és amit érdekesnek találok, megosztom facebookon.  Ekkor derül ki, hogy mennyi ismerősön is van, mert akik évekig egy betűt sem írnak, rögtön felhörrennek, hogy nem! Ez a híroldal a bal-jobb-piros-narancssárga (nem kívánt törlendő) oldala, el ne higgyem egy szavát sem. Osztán amikor vettem a fáradságot és kb  3 mp alatt megleltem (google a barátunk) az eredeti, francia, stb nyelven íródott cikket, és belinkelem neki, no akkor mély hallgatásba burkolózik. De könyörgöm, mér??? Mert az X oldal írta meg, akkor már nem is igaz? Vagy az Y? Higgyétek el, én nem vagyok részrehajló, egyformán utálom mindkét bandát:) , a hóhér kötele alatt sem tudnám megmondani, a jobb az narancssárga, v. piros.  Ajánlom olvasgassátok Szathmáry Sándor Kazohinia c. könyvét, tanulságos.  Lassan odajutunk, mind, narancssárgák és vörösök és hupililák.

2019.02.18.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr1614634996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása