Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Anyák - ha unod ne olvasd el. Ha magadra ismersz, tudd hogy nem vagy egyedül.

2018. október 08. - csakegyErika

Mindig van egy panasz, amit meg kell hallgatni, egy lélek, amit ápolni kell, egy üzenőfüzet, amit alá kell írni, egy ünneplő ruha, amit ki kell vasalni, egy novemberi  menza, amit be kell fizetni,  vacsora, amit meg kell melegíteni és tálalni kell, utána edények, amit mosogatni kell, és majd ha mindent megcsináltál és aláírtál és meghallgattál és megvigasztaltál, no valamikor magadra is kell hogy legyen időd, egy tál müzli, amit úgy elropogtathass, hogy senkihez ne kelljen szólnod és ne ázzon el :) , az oldalak a neten, amiket végigpörgetsz minden este, pár video, amit megnézel, pár oldal a könyvben, amit elolvasol, hogy erőt gyűjts, mert holnap újra lesz egy panasz, amit meg kell hallgatni, egy lélek , amit ápolni kell, egy üzenőfüzet, amit alá kell írni..............

anyák. Hát persze.

2018.10.08.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr6514290141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása