Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Nem történt semmi......

2018. június 24. - csakegyErika

..........hálaazaégnek. Csak voltunk, sokáig aludtunk, ebédet főztünk, újra aludtunk, olvastunk,tévéztünk, főtt kukoricát ettünk.......Itt nálunk hallani a csendet. Szép. Pedig akartunk menni Múzeumok éjszakájára, de csak kóvályogtunk. Nem is dolgoztam, meglesz ennek a böjtje :(    Furdal a lelkiismeret, de mentegetem magam, hogy kell, kell a töltődés. Volt elég rohanás, ügyintézés kb másfél évig. Hogy is lehetne kipihenni pár nap, hét alatt? El kell fogadni, ha jönnek ilyen idők, nyugalmasak, békések, élni vele és belevetni magunkat. Szerencsére én ezeket nem veszteségként élem meg, hanem ajándéknak, és  pihenek ezerrel  (mégha furdal is a lelkismeret :)    )

2018.06.24.

         

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr8114069243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása