Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Ballagásra készülődve

2018. június 04. - csakegyErika

Hát, ezt még el kell mesélnem. Meghívók kiosztva (jó randák lettek, az egyszerűség jegyében, kicsit túl minimalista stílus, de no para) ruhát megvarrta a varrónő, már csak A Cipő hiányzik. Nosza vegyünk cipőt, lehetőleg még ma, kb. 3 x 20 percünk volt rá, ide-oda cikázva, egy torna előtt, egy úszás közben, ésatöbbi, ésatöbbi. Mert ugyebár a kicsinynek is ma kell szandál, és nem akarom kétszer végigjárni a boltokat. Kedveseim, minket már kinéznek az összes boltból, mert kb. 7.40-7.58-ig vásárolunk:)  vagy :( ?? a blokkon 7.55 van.........de LETT SZANDÁL. 10,5 cm sarokkal, már csak menni kell benne megtanulni, van rá kb. 10 napja. Úgyhogy minden nap kötelező magas sarkú a házban, lépcsőzés, mondtam bógnizhatna is:) már csak a biztonság kedvéért. Mivel tavaly az én kislányom

1. lett rosszul és ájult el.

2. mondta az ünnepi beszédet élete első pata-cipőjében

3. az igazgató bácsi viccesen felkiáltott , hogy :  "vakáció"    és azzal a mozdulattal szétcsapta a két karját, és leverte a kislányom kezéből a papírokat , szedegethette miniszoknyában és pata cipőcskében:)

Úgyhogy KELL a gyakorlás.

2018.06.04.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr2814023916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása