Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Az én húsom vagy a te húsod

2018. május 11. - csakegyErika

Kádvás gyárákák. Lehet sok mindenről vitázni, bár én jobban szeretem az értelmes MEGbeszélést. Érvek. Ellene, mellette. ésatöbbi, ésatöbbi.

Ami viszont sztem megengedhetetlen: más f....val (fülével?? :) ) verni a csalánt. Azaz, ártatlan gyerekeket befolyásolni, mások életét ráerőltetni, beletaposni a lelkébe........ minden család úgy él, ahogy akar, ahogy tud, amire nekik telik. De ne más mondja meg mi hogyan éljünk. Vannak befolyásolható gyerekek. Akik pl. sírva fakadnak egy eltaposott gilisztától. No ilyen gyerek elé megrázó felvételeket tenni, szerintem bűncselekmény. Mint ahogy nem lehet pornót, holocaustot sem mutogatni. Hát van egy kislány az osztályban, aki ezzel szórakozik, hogy konkrétan vágóhidas videókat mutogat. Miért nem mindjárt szülést premier planban???? Úgy él, ő és az édes jó anyukája, ahogy akar. De más gyerekeket rémisztgetni, főleg egy iskolában..... ezért akár fel is lehetne jelenteni ......

2018.05.10.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr9013908168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása