Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Ez nem az én napom

2018. április 16. - csakegyErika

Egész délelőtt nem is volt semmi baj, dolgoztam sokat, és délután beindult a nap:( Barbikám otthagyja a táncegyesületet ahol évekig volt, és szép sikereket is ért el. Van egy lány, de inkább kettő, akikkel nem jön ki. Hiába mondtam neki hogy nem nekik, hanem magának táncol, magának tanul, hajthatatlan. Annyira belehergelte magát, hogy már akkor rosszul volt amikor elhoztam az iskolából. Elmentünk megtenni a bejelentést az edzőnek, bár rosszul volt, mégis maradt. Az lett az eredmény hogy érte kellett menni, de mire odaértünk az iskolához, már lehányta az utcán a virágokat:) Itthon lehányta a vadi új felfújható 2 személyes ágyat, le kellett hypoznom, persze hogy kimarta a színét:(

Közben Domikámat el kellett vinni úszásra(már 1 hete nem voltunk, egyszer a csomagolás miatt, aztán azért mert eltűnt az úszócucca, mindenből újat kellett venni:) Utána rögtön meglett. A befizetős bácsi hol van, hol nincs, egymást vadásszuk, ezért mentünk ma, otthagyva a hányós Barbit a 9,5 évesre:)

Szép nap volt a mai.

2018.04.16.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr3313840108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása