Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

A mi autónk a mi várunk

2018. március 16. - csakegyErika

Kádvás Gyárákák.

A mai témánk: az autó. Konkrétan a mi autónk, ami, mint már korábban is említettem, második lakásunk. Konkrétan ott éljük le a fél életünket, egész nap ingázva egyik boltból ki, a másik edzésre be, közeben találkozók ügyfelekkel, gyógyszertár, stb,stb. Ebből következik, ahol élünk, mivel nem vagyunk robotok, táplálkoznunk is kell. Konkrétan a mi kocsink állandóan teli van szeméttel, zacskókkal, cipőtalpakból kihullott sár, falevelek, ottfelejtett hajcsatok, olvasni való könyvek. De legalább nem unatkozunk. Hiába almoltatom ki velük egyik nap, másnapra tetemes mennyiségű holmi halmozódik fel. Most szatyrokkal kísérletezek, a hátsó ülés előtt van a földön, csak bele kell hajítani a szemetet. No és ha megtelik, kidobni. Hát ez az, ami nálunk még gyakorlás kérdése:)

Néha látok más autókat, ahol mintha szellemek élnének, egy holmi sincs ami élőkre emlékeztet. Szemetet nagyítóval sem lehet találni. Sehol egy hajszál, falevél...nincsenek lábnyomok az első ülés háttámláján....komolyan mondom siralmas.

Ti is így gondoljátok?

2018.01.27.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr413742566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása