Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Kockás füzetekbe írogatnak

2018. február 14. - csakegyErika

Kár, hogy nem működnek a hozzászólások. Pl. kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy viselitek azt az embertípust, aki semmihez nem ért, de oly' mosolyogva, nagy dumával tudja előadni magát a főnökség előtt, hogy évekig megél? Mi a jó anyámért nem rúgják ki? Azaz elküldik, de azt is úgy adja elő, hogy marasztalták, de ő akart menni :) Most konkrétan egy 50-es hölgyről van szó, aki, NEM ÉRT sem a worldhoz, sem az excelhez, kézzel írogat kockás füzetekbe:) 2017-ben!!!!! Nem tudom sírjak vagy nevessek. Szomorú. Vagy a főnökeire nézve szomorú. De az is lehet sajnálják és azért tűrik. Mert ha kérdeznek tőle, időt kár, és telefonál :) Konkrétan engem hívogat (nem voltunk és nem is vagyunk munkatársak) és én emailben küldöm a választ. No ebből él a nyomorult. A mások tudásából. Mit lehet ilyen emberrel csinálni? Kórus: ne válaszolj neki. Volt már hogy finoman leráztam. Egy ideje nem jelentkezik, gondolom már másnak telefonál, mástól kérdez:) Milyen idióta "főnökök" vannak hogy ezt tűrik:)

2018.01.16.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr8813669712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása