Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Mozgalmas hétvége

2018. február 11. - csakegyErika

Ma , szombaton estig egy rendezvényen voltam amit mi szerveztünk. Az előadó nagyszerű volt, a résztvevők létszáma a várakozásoknak megfelelően alakult. Én kicsit többet vártam, mert olyan előadóról van szó, aki máshol 2-3000 FT a belépőjegy, nálunk pedig ingyen volt. Látszik, hogy túl jó helyen élünk, arra jobbra fent sokkal lelkesebbek az emberek. Itt rengeteg a program, a bőség zavara.

A lányok az anyunál voltak, szeretnek mamázni, ő is szeret unokázni. Annyira furdal sokszor a lelkiismeret hogy egész héten egyedül van , ember nem szól hozzá, csak ha megyünk vagy felhívjuk:( És annyira jó hogy a Domikám kitalálta hogy amikor korábban végez az iskolában, odamegy, hogy ne legyen egyedül.

A Lili pedig szülinapon volt egy kis osztálytársnál egy ugriparkban. Azt mondta a kislány anyukája, hogy csajos dolgokat szeret. Kislány smink készletet vettünk neki, mert azt mondta a 9 éves kismajmom: "Ez a smink készlet olyan mint az enyém " :)

Este pedig adventi koszorút kellett készítenem a legkisebbikkel, mert idén nem készen vettük, hanem magunk készítjük a koszorút. A sok kis apró kütyü- hát nem volt olcsó. De ő oly boldogan vagdosta a drótot a kis kezeivel:) imádom. Milyen jó ahol még van kisgyerek.

No este egyet se kellett elringatni.

2017.12.02.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr4213654664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása