Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Mikulás és egy kinyúlt anya

2018. február 11. - csakegyErika

Futkoss egész nap, szervezd a munkásokat az építkezésen, vásárolj, postára menj, dolgozz. Válogass össze 3 Mikuláscsomagba való csokit, cukrot, kindertojást a Tescóban, rejtegesd a kocsi csomagtartójában, ügyelj hogy a gyerek meg ne lássa. Hurcold őket egész nap, az utolsó kanyarral még vidd el a kis osztálytársat a mamájához. Jól van ez így, segítünk, máskor pedig nekünk segítenek a jó szülők, mindig van kinek lehet telefonálni ha összeomlik a logisztikai rendszer:) Hallgasd végig mind a hármat, kivel mi történt egész nap. Énekelj 3 napig mikulás-dalokat. Vegyél a kínai boltban egy 3. rénszarvas szarvat piros világító orral, mert csak 2 van, és összevesztek rajta, ki mehet holnap benne. No most már mindnek van, holnap reggel 3 kicsi rénszarvas indul útnak :) Este készíts a másnapi zenebirodalom előadásra ünneplő ruhát, vasalj piros ruhákat a mikulásra. A pici közben tejet tölt pöttyös bögrébe, a legszebb Elzás tányérra teszi a süteményt, megterít az ablakpárkányon mikulásos szalvétával, csizmát pucol csillogó szemmel. Fotózd le a kompozíciót. Hallgassatok a youtubeon Rudolfos dalokat, lefekvés előtt olvass mikulásos verseket. Altasd el a kicsi lányt. Aludj el mellette te is. Utána varrjál az ünneplő nadrág derekába gumit, mert olyan víkony a gyerek mint a giliszta :) Kússz ki a kocsihoz éjjel 11-kor és rakd össze a mikuláscsomagokat. Vigyázz ne ragadjon a zöld körömlakkod bele a celluxba amivel lezárod a zacskókat, mert a kis szemfüles nehezen hinné el hogy a Mikinek is zöld körömlakkja van mint neked :) Ma sincs már erőm dolgozni. Agyam sincs már. Még jó hogy van a tv-ben Criminal Minds, cuki Morgan, Spencer Reid és Hotchner . Egyik ügyfelem kiköpött Hotchner ügynök:) Kislányok szerint is:) Persze ő nem ismeri a sorozatot, mikor átküldtem neki Hotchner képét, kiakadt hogy ő ennél szebb:) attól mi még Hotchner ügynöknek hívjuk a lányokkal:)

Idd meg a tejet és edd meg a süteményt.

2017.12.05.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr5213654670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása