Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Mikulás, és építkezés, és kezdődik az advent

2018. február 11. - csakegyErika

Ma Mikulás műsoron voltunk a nagyszínházban. Az a sok lelkes kisgyerek:) 2 jegyet kaptunk, úgyhogy elvittük azt a kislányt akinek tegnap volt a szülinapi bulija. Ennyi öröm, boldogság. Nekünk fele ennyi élmény nem volt. Annyira jó látni az örömüket.

Sajnos bejött a hideg és lassan halad az építkezés. Nem akarom ide kiírni, de van egy olyan szakma, aminek a képviselői sose voltak túl intelligensek (tisztelet a kivételnek) , most se az eszükért lopják el őket :). Lusták, rendetlenek, és napokra eltűnnek. Mivel minden csúszásban van, a festők már glettelnek, fűtés még nincs, olajradiátorral meg hősugárzóval meg egy fűtő berendezéssel nyomatjuk, sok a pára, páraelszívó berendezést kellett bérelnünk. No annak a tartályát mi öntögetjük ki a kislányokkal, az esti mise után még kimentünk a házhoz, összeszedtük a szemetet, amit a jóemberek széthagytak. Már nagyon várjuk hogy költözhessünk.

Ma lesz az első gyertyagyújtás.

2017.12.03.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr8913654666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása