Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Az a baj hogy (a nők)vagy csúnyák, vagy szépek és buták

2018. február 11. - csakegyErika

Sokszor eltöprengek azon, mi oka lehet annak, hogy egy férfi buta (alacsony IQ) nőt választ mag mellé társul? Több ilyen kapcsolatot is látok. Nem szégyenli a barátai, családja előtt? Ezelőtt 20-30 évvel megvetették volna érte. Valószínűleg kell neki az áhítat, hogy felnéz ráj az ostoba nő. Társalogni nem tud vele, szellemileg nem partner. És mégis. Sok évet lehúznak együtt. Rejtély:) Ez pedig egy szép magyar szó aminek a helyesírása sokakon kifog:) No de majd az új Helyesírási szabályok:) Azok megkönnyítik az életet, eltörlik a különbséget j és ly közt:) Az lesz majd a Kánaán:)

2017.12.29.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr3113654732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása