Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Szilveszteri hangulatba kell jönni

2018. február 11. - csakegyErika

Ma délután bementünk a mamával és 2 kislánnyal a városba, szilveszteri hangulatba jönni:) Találtunk egy karácsonyi kiállítást, ahol 2 terem volt berendezve:  az egyikben gyönyörű karácsonyfa díszek, 50-100 évesek is!, Diótörő babák, csodálatosan kidolgozott Mária-József figurák. A másikban pedig gyerekek készítette Betlehemekből kiállítás:) A Lilikémé is ott volt:) Hihetetlen, mit dolgoztak rajta, mennyi ötlet, mennyiféle felhasznált anyag. Volt aminek pl. a padlója kekszekből állt, a tetején nád helyett tészták:) Volt kukoricahéjból készült kis kunyhó. A csúcs nálam a hungarocellből megformált és lefestett Jeruzsálem részlet, Siratófal, bástyák, lépcsőkön ballagó emberek.....hihetetlenül szép volt.

A Mama már nehezen jár. Kb. fél óra séta után már meg kell pihennie egy padon. Annyira kicsi és annyira lelassult.....olyan szívszorító látni ahogy totyog hazafelé...

2017.12.30.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr313654734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása