Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Szülinapos nagylány

2018. február 11. - csakegyErika

Ma ünnepeltük a Domikám 16. szülinapját. A vendégek 3-ra jöttek, mi 2 előtt értünk haza. Akkor szembesültünk azzal, hogy elmentünk délelőtt 1 gyerek meg én bevásárolni, még ajándékokat beszerezni,stb, 2 gyerek otthon maradt, rakodni, és porszívózni. Vajon mit csináltak ők egész délelőtt? Kórus: SEMMIT. Bingó. Du fél 2-kor meg is vettük a fát, vágta haza, és mire megérkeztek a vendégek, nagy üvöltözések közepette lett rend végre-valahára. .Mi 3-an vagyunk testvérek, van összesen 10 gyerekünk. Szülinapokkor, húsvétkor, karácsonykor, a Mama szülinapján és névnapján összejövünk. Olyankor igazi olaszos hangulat van :) ma sem volt másként. Domikám élete ajándékait kapta:) Annyira kinyúltunk az egész napos hajtástól hogy amikor elmentek a vendégek, mind kinyúltunk és csak feküdtünk és Grincset néztünk, hol az egyik aludt el, hol a másik:) Jó hogy jön a szünet.

2017.12.23.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr4113654718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása