Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

El vagyunk nyomva

2018. február 06. - csakegyErika

A legnehezebb a kiszolgáltatottság, az információ hiánya, hatalmi érdekekből való visszatartása. Akik visszaélnek az információval, (tisztelet a kivételnek) egészségügy, bankok. Ők döntik el mennyit adnak a tudtodra, te pedig a teljes bizonytalanságban lebegj, vár, reménykedj. Nekik ez jó. Ezáltal tudnak uralkodni rajtunk. Letörik az akaratunkat, beletaposnak az önbecsülésünkbe. Ilyen társadalomban élünk. Ez nagyon, nagyon szomorú. Északi országokban ez elő sem fordulhatna. Nálunk ez mindennapos. Hatalmi játszmák, nem partneri viszony. Pedagógus a szülővel. Eladó a vevővel. Sorolhatnám.

2017.11.16.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr9313640918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása