Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Macskaköröm

2018. február 06. - csakegyErika

Tegnap felvettük mindannyian a vastag téli kabátokat, erre ma megjött a szigetelő anyag. Nagy mákom volt hogy épp ott volt a vill.szerelő. Ne tudd meg, fuvaros bejött a telekre a fenti zsákutca felől, ahonnan a többi teherautó is járt. Szórta le a kocsiról, a vill.szerelő adogatta be a tornaterem ablakán, én meg pakoltam. Tegnap vettem fel tisztán a télikabátom a "zujja" tökkoszos lett. A kezem.... hát irtó dzsuvás. Megkértem szépen a csőszerelőt, hadd töröljem kicsit bele a koszos munkásgatyájába a kezem..... nem örült de a térdhajlatába megengedte. Pedig ismerem ezer éve. Van egy burkoló aki amikor meséltem neki, röhögtek, hogy talán többet kéne tapogatnom az ismerőseimet és akkor nem járnék így:)

Annyira rövidek a napok....... túl sokat kell dolgozni, sorban állni, valakire várni, gyereket taxizni, kabátot venni, csizmát venni....... imádom őket. A finom kis husiját, a hajacskája illatát, ahogy szuszognak éjjel mint a sünmalacok:) tündérkéim. Életem ajándékai ők.

Ezt még el kell mesélnem. Bugyiember ma megkérdezte, ki látta tegnap a Star Warst. 2 fiú jelentkezett. Mondta nekik, ők hazamehetnek, a többieknek 10 hossz úszás. És mikor elkezdtek kimászni a fiúk a vízből, közölte, viccelt:) és mászhattak vissza:) Aki látta, az csak 6-ot úszott :) Kinyúlok a humorától. Domikám persze nem így gondolja, ki hinné :)

2017.11.13.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr4713640906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása