Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Irigy ember ritkán jó

2018. február 06. - csakegyErika

Eskü' csinálok egy "vágjunk hülye fejet a nyaralási fotókon" oldalt a facebookon. Tuti megnyerném. Szerintem még nem is készült rólam normális fotó, soha, sehol.  Aztán lehet nem is velem van a baj, csak rossz a  fotós, a szél sem tesz jót a hajamnak, konkrétan ahogy a pofámba fújja, a nap nem tud olyan égtájból sütni hogy én jól nézzek ki. Bár, ahogy a szemtelen kisfiam megjegyezte (mikor reklamáltam hogy elég magas a tűrőképességem, de azért ez már sok) "anyukám, hozott anyagból dolgozom" :)

amarcipán. Az előbb majdnem kitöröltem az egész weboldalamat:)  rossz helyre kattintgattam.

Arra döbbenten rá, és szívesen megosztom bárkivel aki kíváncsi, hogy kár a gőzért. Nem kell teperni hogy valaki elismerését kivívjad. Annyiról olvasom, celebek, bárki, egész filmek szólnak erről, hogy pl. az apja így-vagy úgy bánt, beszélt vele, és ő egész életében az apjának akart bizonyítani, és mire elérte a célt, az apja meghalt, vagy bármi más. Aki egész életében fikáz, kapaszkodj meg: SOSE fog elismerni,  sose fogja azt mondani hogy ez igen, te tényleg megcsináltad, ezt nem hittem volna rólad. (A Babe c. mese? animációs? filmben , ami egy malacról szól, a szűkszavú gazda 2 és fél órán keresztül hallgat, csak a film végén bökkenti ki "JÓL VAN MALAC"  no te ennyit se fogsz kapni a kínzódtól, mert neki az az élete hogy beszólogat, és ha a fejed tetejére állsz se fogja elismerni hogy tévedett, mert akkor nem lenne kinek beszólogatni. De ez ne keserítsen el,  küzdj a célodért, de saját magadért. Ne azért hogy x y elismerjen. Ő meg pukkadjon meg. Hidd el üti a guta rendesen ha látja hogy boldogulsz.

2017.11.19.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr9613640948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása