Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Ősz húrja zsong.....

2018. február 05. - csakegyErika

Nagy szerencsénk van az idei ősszel. Ritka szép napos idő van hosszú ideje, ez pont ideális az építkezéshez� A környékünkön gomba mód nőnek ki a semmiből hetek alatt a házak, egymást érik a különböző éptőanyagokkal megrakott teherautók. Lassan már az egyetlen meglevő keskeny ki utca kevés lesz a forgalomhoz. De így van ez az egész városban. Nagy útszakasz felújítások, szélesítések folynak. Emiatt a közlekedés meglehetősen kaotikus. Ami máskor 5 perc, van hogy fél óra alatt lehet átérni. Eléggé megviseli az emberek idegeit.... mondjuk ha pár éve pl. a vasútnál nem szép kis virágokkal építik be az értékes területet, hanem 2 sávosra alakítják ki, most nem kellene bontani és átépíteni........magyar ember a saját kárán tanul. De jobb későn mint soha�Az idő nagy érték, annak a legtöbben híján vagyunk.

2018.11.02.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr3113637836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása