Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Nincs mit......

2019. augusztus 28. - csakegyErika

...mesélnem. Nyaralás elreppent, voltak kalandok, nem is mi lennénk , túl egyszerű lenne. Ami publikus, hogy jövő héten indul a mókuskerék - gyerekek innen-oda, onnan- ide. Reggeli rohanás, cuccolás. Hétvégén vásárolunk némi iskolaszert - sosem értettem akik az osztálycsoportba már július elején felteszik a 2 hete kapott bevásárlólistát, és k..va büszkék magukra hogy már mindent beszereztek, a kötelezőt kiolvasták..........esküszöm nem komplettek az emberek. Mi aug. végén megvesszük ami muszáj, nyilván van ami előző évről még jó, pl. ha a ragasztó félig van, tuti nem veszek újat.  Leárazások vannak, sokkal olcsóbban be lehet mindent szerezni. Megnézzük ki mit nőtt ki, ha a cipő éppen hogy jó még, akkor az évnyitót még kibírja benne. Épp elég trauma hogy 6.kor kelünk . Tornacucc majd a jövő héten, úgysem azzal kezdenek hétfő reggel. Kimossuk a hátizsákokat, kb ennyi. A nagyok elmennek hétfőn 1 toll és ennyi, telóba felírják mi kell, csak a kicsi listáját kell megvenni. Ami húzósabb volt, az RSG labda Lilikémnek, mert edző nénink szerint nem jó az Amaya (tényleg más, keményebb, neki meg cuki pici keze van), csak a Pastorellitől felfelé.....                                                                                                                                        Befizetésekről mind lemaradtunk, sebaj, hétfő-kedd a pót befizetések napja:)                                                               A héten még nyár van, használják ki, barátnőzzenek, sétáljanak, stb.

Mindenki nyugodjon le.

 

2019.08.28.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr215028926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása