Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Idesüss

2019. április 18. - csakegyErika

Most éppen sütnek. Már a sokadik sütőműsor megy az egyik, sőt mindegyik csatornán :)  Mintha más nem is létezne  világban. És nem is létezik mert általában "úgyvan". Minden rendben, az ég kék, a madarak csicseregnek. Előtte főztek. Azelőtt énekeltek, azelőtt táncoltak. Ja, voltak a beöltözős, az egymás dalait eléneklő műsorok. És a nép kajálja ezeket a műsorokat. Mindegy melyik adó, ha kapcsolgatom a csatornákat, a külföldieken is, ugyanaz megy mindegyiken. A régi Rómában cirkuszt, kenyeret követelt az istenadta nép, megkapta , és elégedetten húzta tovább az igát. Bocs elfelejtettem külföldi csatornákon házakat alakítanak át (könnyen mert gipszkarton az egész, kb. 2 nap alatt átépítik, remek) és műtenek. Gondolom idővel ez is bejön hozzánk. Most épp sütnek. Sütnek nemtől-kortól függetlenül, a nép nézi, boltokban hallom erről beszélgetnek, tehát elérte a célját. Agy nem gondolkodik, agy el van foglalva a sütéssel. Ha ez is kifut, mi jön majd?  Varrnak? Vasalnak?  Mosogatnak? A magyar embereknek ennyi elég?   Nagyon, nagyon szomorú vagyok.

2019.04.18.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr5814772476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása